Administrar


Estadisticas de visitas

FELANITX, EL MUNDO, LA PROVA I EL VOSTRE COEFICIENT MENTAL

grosske | 03 Febrer, 2007 10:14

id 

La notícia d'avui és aquesta : Tal i com vaig pronosticar, el "cas Felanitx" pren volada. La batllessa va retenir arbitràriament l'aprovació d'una norma que devallava l'edificabilitat a algunes zones sensibles del municipi per tal de donar temps a algúns promotors a truere's les llicències amb la normativa anterior (algunes tramitades amb una velocitat més que sospitosa). Es demostrable la vinculació amb el PP de molts d’aquests promotors

Es la meva casa notícia?. Més adalt teniu la prova definitiva que no. Es un dels pocs papers que em faltava i que vaig obtenir ahir de L'Ajuntament: l'informe del zelador de fa dos dies que diu que jo no he comés cap irregularitat urbanística.

No obstant això, El Mundo continúa jugant a que la gent és beneita i que la notícia no és Felanitx (ni Andratx, ni Santa Margalida, ni Santa Eulària, ni Sant Josep ni els dos batles del PP que estan processats ni la dotzena que estan imputats). No, no, això són excessos del fiscal Carrau:  la notícia és la meva casa.

Demostrat que són falses totes les coses afirmades pel Mundo aquests darrers dies, avui s'en inventa una de nova: jo vaig enganar l'agència immobiliària que tenia el pis a la venda i, "privé a sus empleados de una comisión de 18.000 euros". Ni entraré en detalls sobre les històries que conta El Mundo que diu que l'han contat. No fa falta: la relació comercial s'estableix entre les agències immobiliàries i els venedors, mai amb els compradors; són els venedors els que demanen ajuda a les agències per vendre a canvi d'una comissió. Els compradors, per definició, no tenen res a veure amb això.

Tot això El Mundo ho sap perfectament però s'en fa quatre trons: la qüestió és difamar i aixecar polsaguera mem si tapam allò realment important. Per picar en aquest joc groller i immoral hi ha que tenir molts de prejudicis i, a més, el coeficient mental una mica baixet. Per això estic tranquil: perquè sé que aquest només és el cas d'una petita minoria

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS