Administrar


Estadisticas de visitas

LA MAFIA, EL VIDEO I MIQUEL ANGEL MARCH

grosske | 02 Febrer, 2007 07:56

"Esto es como la mafia" ha dit un representant del Sindicat Unificat de Policia referit al PP de Canàries. Ahir ho publicava El Pais: el PP està investigant la vida privada de la comissària de policia que s'havia distingit per perseguir els casos de corrupció del municipi de Mogán... Investigació de la vida privada... campanyes de desprestigi... de què em sóna tot això?... per mí que això de la màfia no és només a Canàries

Vos contaré una prímicia: el PP està impulsant un vídeo on s'associarà Plataforma de La Real/Maulets/Violència/Simpatíes cap a ETA/Bloc... entre d'altres coses. El veurem abans de les eleccions penjat a Internet i degudament promocionat per El Mundo, el PP i companyia.

Ahir mateix, a IB3 ràdio, se li va escapar a Javier Alarcón en el marc d'un debat sobre el tema de ca meva que sostenia amb en Miquel Ramón, el diputat d'EU-EV: "... y más cosas que saldrán, sobre personas y sobre entidades!!" . Està enregistrat

A mí m'havia arribat el remor que, quan el GOB va presentar les denúncies sobre Andratx, n'Hidalgo s'havia encarat amb en Miquel Angel March i li havia amenaçat amb una campanya de desprestigi sobre "lo suyo". "Lo suyo" ho treia ahir a colació el Sr. Miquel Ramis, fent-li la feina bruta a n'Hidalgo, a la seva roda de premsa setmanal com a portaveu del PP: "Miquel Angel March molt de predicar però té una finca a la Serra de Tramuntana"...

Com va expressar de manera brillant en Matías Vallés "El PP está empeñado en demostrar que Grosske (i ara en Miquel Angel March) es como ellos". Però no és aixi. La frontera no està entre els que compren o hereden finques en situació regular en sòl rústic i els que no. Per molt que els dolgui als del  PP, la frontera està entre els que impulsen, construeixen i realitzen construccions il.legals en sòl rústic  (com el Sr. Hidalgo i tants d'altres) i els que no.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS