Administrar


Estadisticas de visitas

TRES DISGUSTILLOS MES PER AL HOLDING MUNDO/PP

grosske | 01 Febrer, 2007 17:48

Primer "disgustillo". Ahir va venir a ca meva el zelador d'obres de l'Ajuntament per comprovar si, com afirmava El Mundo, jo havia incrementat il.legalment la superfície edificada de la meva casa. I què va trobar?... Idò que no. Ooooooohh!... Demà m'han assegurat que ja estarà firmat l'informe del zelador i el podré anar a cercar a l'Ajuntament

Segon "disgustillo": Avui he parlat amb l'Oficina del Cadastre i m'han confirmat que la superficie total de la meva parcel.la. No és un tema massa rellevant perquè, evidentment, no tenc la més mínima intenció de sentir-me responsable del que va fer un senyor fa 30 anys. Però la superficie no és de 6400 m2 com reiteradament ha afirmat El Mundo sinó de 7100 (una quarterada). Ooooooooh!!.  I ara què passa amb totes les afirmacions del Mundo relatives a que la parcel.la media 6.400 m2 i que això "demostrava" que la meva casa es va construir, en els anys 70!!, de manera il.legal "porque la superficie mínima para poder construir era de 7.103 metros cuadrados"  Idò que són mentida, com tot el que ha dit fins ara (en realitat, era mentida fins i tot amb els 6400 m2 perquè, aleshores,  en una finca de reguiu es podia construir a partir dels 2000 metres, però ara ja no importa distingir entre reguiu i secà: en 7100 metres es podia construir la meva casa i una de més grossa).

Tercer "disgustillo": Jo no tenc  ni tendré cap problema amb la justícia per fer mangarrufes en sòl rústic i molts de batles i regidors del PP sí... com sempre  

L'únic disgust per a mí és que ara, constatat aquests fets,  hauré d'ampliar el requeriment de rectificació que vos adjuntava al post anterior. Una feinada!...  

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS