Administrar


Estadisticas de visitas

AI INDA, QUE ETS DE PESAT I QUE ETS DE MENTIDER!

grosske | 27 Gener, 2007 09:10

Estic una mica indignat: tu trobes que he de començar un bon dissabe desmentint tots els dois que dius al teu diari?. A més, cada vegada en dius més i de més gruixuts i és molta feina.

Bé, per als que li pugui interessar, aquí van les teves mentides d'avui:

1.- En titular i en portada: El Ayuntamiento de Sencelles dice que el chalé de Grosske en suelo rústico es ilegal

Fals. Ni l'Ajuntament ha adoptat cap acord al respecte i ni al Batle ni a la regidora d'Urbanisme El Mundo els ha pogut treure altre cosa que unes prudents declaracions on diuen que miraran el tema i que obraran en conseqüència

2.- "El chalé se construyó en la década de los setenta cuando tanto la normativa del Govern como la del propio Ayuntamiento fijaban en una cuarterada (7.103 metros cuadrados) la superficie mínima para edificar en suelo rústico. Con el Plan Territorial de Mallorca la superficie mínima fue ampliada a dos cuarteradas (14.206 metros cuadrados)"

Fals. La casa parteix d'un nucli inicial molt antic (una casa de pagés) i conegué una important ampliació l'any 1973,  data en la qual, per cert,  "el Govern" no existia ni dictava normes. M'és difícil imaginar-me com a responsable d'una irregularitat comesa per un senyor que no conec l'any 1973 però - si em permeteu la pedanteria (ho acab de consultar amb un arquitecte) vos diré que l'any 1973 el GoBierno de Madrid aprovà el Plan Provincial de Ordenación de las Islas Baleares i que abans estava vigent la Ley del Suelo de 1956. La llei del 56 no fixava parcel.la mínima per construir en sòl rústic i el Plan del 73 la fixava en 7.000 m2 en secà i en 2000 m2 en regui . Aquell bon senyor, l'any 1973, obrí un pou (tenc els papers), plantà 80 tarongers (tenc els papers) i el que tenia era un habitatge annexe a explotació agrícola perfectament adaptat a les normes tant si se li va aplicar la amb la llei del 56 com el Pla del 73. El que ja no sé és si va pagar totes les taxes, si va demanar les llicències correctament o si li mancava qualque informe d'un tècnic qualificat pero "éso, Escarlata, la verdad, no me importa" (per als més joves: frase final de Lo que el viento se llevó)

Un darrer apunt sobre la rigorosa informació del Mundo:la que va pujar la parcel.la mínima a 14.000 m2 va ser la Llei del sòl autonòmica del 98 no el Pla Territorial de Mallorca (qui els assessora?, déu meu!)

3.- "A ambos lados de la residencia de los Grosske y adosada a ella se levantan una serie de edificaciones que conforman el total de los 680 metros cuadrados con los que se han topado los técnicos de la Oficina del Catastro. Sobre estas ampliaciones el Ayuntamiento ya ha anunciado que puede actuar y ha ordenado un informe al celador municipal"

Fals. Les "edificaciones" de 680 m2 que conformen la residència de los Grosske només estan en el cap del Sr. Inda i, evidentment, no hi figuren a la fitxa cadastral que ahir el Sr. Inda va publicar. Els magatzems agrícoles sí són edificacions i els utilitzo per diversos usos però no són vivenda ni a efectes urbasnístics ni cadastrals ni econòmics (a l'hora de valorar la casa); quant a la piscina i la zona pavimentada és obvi que, per cap persona amb dos dits de seny,  ni són edificacions ni són habitatge

Però, el que és encara molt més important, el  Sr. Inda (ell me perdonarà que personalitzi però no crec que dins el diari hi hagi un altre persona capaç de dirigir una operació suïcida com aquesta) afgirma que hi ha hagut ampliacions de la casa posteriors a la del 73 i que jo les hagi pogut realitzar. Això és radicalment fals: ho diuen les fotos aèries i ho dirà el zelador municipal, al que esper amb els braços oberts, quan vengui per aquí. Això ho sap el batle perfectament i d'aquí les seves prudents declaracions malgrat el tercer grau al qual l'haurà sotmés, estic segur, el periodista de El Mundo

 4.- Así, Grosske debía saber que adquiría un chalé ilegal que era ilegalizable y que sobre el mismo se habían realizado también ilegalmente obras de ampliación

Fals: Grosske va comprar la casa després de comprovar que mai no s'havia obert un expedient sancionador a la casa   i després de denunciar la seva pròpia casa perquè s'obrís un expediant sancionador cas d'existir cap tipus d'irregularitat (quan els tengui escanejats, vos penjaré aquests i d'altres documents d'aquest post)... però, és clar!...ara, que hi pens, Sr. Inda, això és el que fa tothom, no és cert?, tothom, quan es compra una casa, la denúncia davant l'Ajuntament per si hi hagués cap tipus d'irregularitat, a que sí?... quina barra que tens, tío!

... i 5.- Años atrás el edil de EU en Palma, Joan Font, no tuvo más remedio que dimitir de su cargo al descubrirse que habitaba en una vivienda ilegal en suelo rústico en Marratxí. El máximo responsable entonces del partido en el que militaba Font, Eberhard Grosske, le instó a que abandonara el cargo en el Ayuntamiento de Palma, dando así por terminada su carrera política

Aquesta és grossa perquè no es poden dir més mentides en tant poques paraules: Joan Font, ex-regidor d'EU - vivia, i viu, en una casa LEGAL en sòl URBÀ a Marratxí. Anys abans de ser regidor, va realitzar obres de reforma de ca seva depassant allò autoritzat per la llicència municipal, obres que va legalitzar posteriorment. EU va examinar el cas i va decidir que NO hi havia motius perquè el regidor dimitís per aquesta qüestió

La tàctica del Mundo de suplir la inconsistència de les seves acusacions amb més acusacions inconsistents és limitada... ja sabeu el que passa quan es té el mal costum d'escopir cap adalt

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS