Administrar


Estadisticas de visitas

UNA ANECDOTA INTERESSANT

grosske | 26 Gener, 2007 15:20

Ara mateix hi ha una fotògraf de El Mundo davant la porta de ca meva esperant, saegons m'explica,... al zelador municipal, que ha de venir a inspeccionar ca meva!!!

Un missatge per a l'Ajuntament: el zelador municipal pot entrar dins ca meva quan vulgui (jo no som com el Sr. Inda, que no el va deixar passar quan va anar a veure la seva) però, si no vingués acompanyat d'una fotograf del Mundo, seria molt més creïble que aquest zelador compleix funcions institucionals i no és l'instrument d'una campanya política.

En tot cas, són les 16,25 i la pobre fotògraf duu més de dues hores davant ca meva... tal volta hi ha hagut un malentés en la cita

CONTRA EL MUNDO, LA VERITAT

grosske | 26 Gener, 2007 09:35

Continúa el pobre Inda cercant la meva dimisió. Li recoman que es posi tranquil perquè d'altres abans que ell  ja ho han intentat. Aquest bloc té menys lectors que El Mundo però l'avantatge que tenc sobre el Sr. Inda és que és molt més fàcil sostenir la veritat que una mentida.

Aquí teniu unes quantes mentides de El Mundo que serviran de base a la rectificació que els demanaré per via notarial.

 1.- "Grosske vive en un chalé de 680 m2...". "A ambos lados de la residencia de los Grosske se levantan una serie de EDIFICACIONES que conforman el total de los 680 m2"..."el chalé está en suelo rústico y es seis veces mayor que una vivienda media"

La meva casa no medeix 680 m2. Per arribar a aquesta xifra El Mundo ha hagut de sumar la superficie de la casa, la d'unes dpendències annexes de quan això era una explotació agrícola i que mai no podré legalitzar (ni vendre) com a vivenda, la superfície de la piscina i allò que és més delirant: 193 metres quadrats de terreny amb una capa de formigó que hi ha entre la casa i el camí. Donat que, per al Sr. Inda, aquests 193 m2 són vivenda, el convid a dormir avui vespre a ca meva... però precisament en aquest bocí... hi estarà ben ample però que vengui tapat perquè fa una mica de fred

2.- "El lider rojiverde debe explicar los pasos que ha seguido para convertir su vivienda de Sencelles en un inmueble seis veces mayor que la vivienda media

Jo no he ampliat la meva vivenda perquè legalment no es pot ampliar. Esper pel seu bé que el Sr. Inda tengui proves d'això que afirma

3.- Hacienda pilla a Grosske

Hacienda no m'ha "pillado" per res. Som jo qui, constatant que la fitxa del cadastre estava molt per davall de les dimensions reals de la casa, vaig sol.licitar  una revisió de la inscripció cadastral perquè ningú no pugés dir que pag un IBI per davall del que correspon

4.- "La gravedad moral... se agiganta cuando a la compra de una casa ilegal..."

Amb data de 22 d'abril vaig demanar un certificat a l'Ajuntament de Sencelles sobre si, referent a la meva futura propietat, "l'Ajuntament té obert qualque expedient de disciplina urba´nística o si l'ha tengut en alguna ocasió i, cas afirmatiu, els motius i si han estat subsanades les causes que originaren l'esmentat expedient". Em contestaren que mai no hi havia hagut cap expedient disciplinari. Així mateix, per acabar d'assegurar la cosa, dia 29 d'abril vaig demanar a l'Ajuntament si, a l'esmentada finca "es dona cap tipus de circumstància que justifiqui l'inici d'un expedient de disciplina urbanística i que, en tal cas, es procedeixi a fer-ho així d'acord amb la legislació vigent". L'Ajuntament no va iniciart cap expedient. Es això comprar una casa il.legal? Tal volta si el Sr. Aznar s'hagués pres tantes molèsties com jo ara no tendria una casa a una urbanització il.legal de Marbella

Fins aquí els fets, més tard vendran valoracions perquè això, naturalment, no quedarà així. La mierda que se esparce después hay que recogerla

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS