Administrar


Estadisticas de visitas

SEGON MISSATGE PER A UM A PALMA

grosske | 22 Gener, 2007 17:23

Avui es publica al DM un episodi realment lamentable: una associació de veïnats a Can Pastilla que permet que un acte de l'associació es converteixi en un mítin d'UM. El preu: el finançament de l'acte per part del Consell

Darrera, naturalment, la llarga mà d'UM que, amb doblers de tots, li monta mítins a Miquel Nadal, candidat d'aquest partit a l'Ajuntament. Diu  lel DM que una càmara de televisió seguia profusament al Sr. Nadal durant tot l'acte. No seria, per casualitat, la televisió que també pagam tots de la nostra butxeca?.

La crònica no és més que un botó de mostra. Hi ha precedents a Santa Catalina i els Hostalets i també em pogut veure com suplements de diari pagats pel Consell s'han convertit en barroeres plataformes partidistes del seu candidat. No és una manera decent de fer campanya electoral.

No sé si el Sr. Nadal serà o no regidor el mes de maig i, si és que sí, no sé quin pes podrà tenir en funció de com quedi el nou consistori. Però igual que fa uns mesos vaig emetre un primer missatge sobre les seves pretensions a la batlia, ara vull emetre un segon missatge sobre eventuals marcs de col.laboració: mai una institució governada pel Bloc impulsarà o tolerarà pràctiques com les descrites ni "piñatas" subvencionadores com les al.ludides al final de l'esmentade crònica del DM 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS