Administrar


Estadisticas de visitas

OTEGUI: LOST IN TRANSLATION

grosske | 17 Gener, 2007 07:51

El darrer comunicat d'ETA és una autèntica "patochada": l'alt el foc permanent continúa però no em de descartar que estigui "condimentat" per nous atemptats.

Un doi com una casa només explicable per l'intent de salvar les diferències internes entre els que apostaven seriosament pel procés de pau i els que no (que són els que comanden).

Tothom ho ha entés així llevat d'HB.

HB, ens explica Otegui, està confusa (el mateix que em passa a mí amb les instruccions per programar el DVD). HB, pobreta, intenta entendre-ho, intenta assimilar les instruccions que li venen des d'adalt, dels qui comanden, però, ai!, estan confusos: com fer-se portaveu d'una posició que, en sí mateixa, és una contradicció i un desbarat?

HB està confusa perquè no ha entés les instruccions. Mai com ara la seva subordinació a ETA s'havia posat tant de manifest, mai com ara hem pogut constatar que el braç polític del moviment abertzale era un braç polític... de fusta.

Aquí rau, precisament, una de les claus del fracàs del procés de pau i una de les diferències fonamentals respecte al cas d'Irlanda

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS