Administrar


Estadisticas de visitas

IB3

grosske | 14 Gener, 2007 10:56

Les úniques bones noticies que em dóna IB3 són les relatives a la seva poca audiència

Els seus continguts són partidistes "ad nauseam", les seves tertúlies són mítins amb aparença de debat i els seus informatius una manipulació permanent de la realitat.

Ahir vespre em vaig acostar al seu informatiu per veure com tractaven la manifestació de Madrid. Idò, vos ho podeu imaginar, donant més temps als que no es manifestaren - Foro d'Ermua i Angel Acebes - que a la manifestació en sí. Per suposat, les "assenyades" crítiques a la mani foren les que tancaren la informació.

Sobre la qüestió econòmica val més ni parlar-n: el forat financer d'IB3 ha superat, en la seva curta vida, totes les previsions. Però ara el Síndic de Comptes ens ha donat una nova perspectiva de la qüestió: més del 80% dels ingressos  comercials d'IB3 provenen del propi Govern. Això vol dir, amb altres paraules, que el fracàs en la gestió i el cost econòmic per a les nostres butxeques és molt més gran del que fins ara havíem imaginat

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS