Administrar


Estadisticas de visitas

L'ATEMPTAT D'ETA A MADRID

grosske | 30 Desembre, 2006 23:54

Té raó en Rubalcaba quan diu que els moviments d'ETA no poden ser analitzats des dels paràmetres de la racionalitat política. Ens trobam davant el pitjor dels enemics possibles: gent sense escrúpols i amb el cervell al ralentí.

Otegui, patètic, intenta elaborar discurs polític al servei dels seus superiors jeràrquics (la direcció d'ETA) i li surt un xurro on es barrejen les condolències a les víctimes i la no condemana de l'atemptat (una barreja sinistre, per cert) juntament amb un indignant "la culpa es del gobierno" i un ridícul "aquí no ha pasado nada, que siga el proceso de paz y pelillos a la mar"

ZP, correcte, ha fet la única cosa possible: constatar que no hi havia condicions per prosseguir el procés de pau i paralaitzar qualsevol iniciativa de negociació.

El PP, en la seva línia, opina que això no basta i que el govern ha de renunciar a qualsevol possible reinici del procés de pau. Dit amb altres paraules: ens vol deixar sense esperança... fins que sigui ell el que la pugui administrar

Mentres tant, dos joves equatorians, aliens als drets inalienables del poble basc,  han pagat probablement amb la seva vida el nou "gir estratègic" de la banda terrorista

LES PROVES DEL PERJURI DEN RODRIGUEZ

grosske | 30 Desembre, 2006 10:28

 

Això den Rodríguez ja s’ha convertir en un problema democràtic de primer ordre.

 Rodríguez mentí des del principi i intenta salvar la cara amb més mentides. Si això li funciona, si hem d’esperar a què els jutges ens posin davant la veritat, si arriba com a Conseller al maig del 2007… llavors és que en aquestes Illes nostres no hi ha límits per a  qualsevol mentider, cínic i pocavergonya amparat per la màfia del poder  

Rodríguez amenaçà ahir al Parlament en perjurar “quinze vegades”, si feia falta, per sostenir que

ni ell ni cap membre del Govern pogueren advertir de les detencions i els registres judicials del dia 27 de novembre «perquè no sabíem res fins que es varen produir»

Dues fonts indirectes desmenteixen el Conseller però, la més important, és el propi Rodríguez,  que s’ha desmentit a sí mateix i, per tant, ha fet evident que diu mentides.

A Rodríguez  l’ha desmentit, de moment,el jutge instructor que l’intervé el móvil precisament perquè sospita que ell ha estat l’autor del chivatazo al batle Hidalgo

A Rodríguez l’ha desmentit també el propi Hidalgo que, en el sumari, ha declarat que el conseller li va dir el dissabte anterior a la detenció que “iba a haber "lío" en Andratx” 

Però tots sabem que el jutge treballa pel PSOE i que n’Hidalgo no té credibilitat. Per tant, recordem les paraules del propi Conseller en la seva famosa conversa telefònica amb n’Hidalgo dilluns dia 27, poques hores abans de la detenció:

En ella deixa clar que ja està tot preparat per respondre políticament a la intervenció policial: la baixa del partit, la instancia de dimissió coim a batle, una reunió amb en Perera (el misser) i, així mateix, en Rodríguez deixa caure que si l’auto judicial carrega més sobre “el otro” (en Massot) “ a  nosotros nos coge más de refilón”  y que, de tota manera, caldrà examinar l’auto judicial per valorar amb precisió les conseqüències polítiques del tema: "voy a hablar con Rafael Perera, me oyes, para preparar, para estar pendiente, para coger el auto en mano"… “el auto!!”…

Com un tipo que parla de “el auto” i que ja ha preparat en complicitat amb n’Hidalgo la resposta a la detenció pot tenir la barra de dir ahir al Parlament que està disposat a jurar que no sabía res fins que els fets es varen produir .

Rodríguez mentéix quan al.lega ignorancia però qui va avisar a qui: Rodríguez a Hidalgo o Hidalgo a Rodríguez. A l’esmentada conversa telefònica hi ha una frase clau que és la que condueix al jutge a pensar que és en Rodríguez qui pàssa la informació:

Rodríguez: “La información es que sería hoy pero no sé, habrá que esperar acontecimientos”. Es a dir, és en Rodríguez el que explica el contingut del “chivatazo” i no a l’inrevés.

No són aquestes les úniques mentides acreditades den Rodríguez. El  DM posa de relleu un altre a un tros de la crònica de Miquel Manso que vos transcric literalment:

El sábado 25 de noviembre a las nueve de la mañana, dos días antes de la intervención de los agentes, Rodríguez e Hidalgo se entrevistaron en la cafetería del Hotel Meliá Victoria. Durante el transcurso de la reunión, dijo ayer Rodríguez, el ex alcalde le transmitió su inquietud "por una información que había recibido de alguien de su entorno, quien le advertía que el juez iba a dictar un auto en firme contra él, el lunes siguiente, a instancias de la fiscalía anticorrupción”.

Contradicción

Es la primera vez que el conseller saca a relucir a una tercera persona que habría alertado al entonces regidor. Esta novedad chirría con lo que él mismo afirmó en rueda de prensa el día 2 de diciembre. En aquella ocasión ni mencionó al confidente de Hidalgo ni dijo nada sobre el auto del juez. Sólo se limitó a comentar: "Ni le avisamos de nada, ni él nos dijo que tuviera temor a que le detuvieran".


Un altra: la seva celebèrrima versió de la seva conversa telefònica amb n’Hidalgo: “Hablamos de que era lunes, de que estaba en el despacho…” (per la qual ahir va demanar disculpes)

Jo no vull un pocavergonya semblant assegut al Consell de Govern.
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS