Administrar


Estadisticas de visitas

AINA CALVO ANUNCIARA AVUI LA MEVA INCORPORACIO A LA SEVA CANDIDATURA

grosske | 28 Desembre, 2006 08:32

L'acord ha estat fruit d'una intensa negociació duita a terme durant la setmana de Nadal i Aina ho presentarà com la necessitat d'introduir un revulsiu en el procés de confecció de la seva candidatura.

La meva incorporació no ha deixat de despertar suspicàcies entre Ramon Torres i d'altres dirigents socialistes que em consideren "más de lo mismo" i un altre gol que ha aficat el corrent nacionalista encapçalat per l'eix Antich Maragall. Així mateix, no s'ha deixat de manifestar preocupació perquè som massa vell.  massa radical i, en definitiva, massa raro.

Aina Calvo, per la seva banda, considera que la meva presència com a número 2 de la llista és una jugada intel.ligent que trasllada els problemes de confecció de la candidatura a d'altres formacions. De tota manera, s'ha negat explícitament a fer la campanya en tàndem: "Que corri l'aire guapo", m'ha manifestat.

Quant a Nanda Ramon - assabentada ahir de la qüestió - m'ha assegurat que no serà massa dura amb la meva decisió però que deixarà ben clar que això del tàndem era un timo, que jo anava davant però que la que pedalejava era ella. "Algúns em consideren una mica ·flor del campo· - m'ha aclarit - però que sàpigues que jo puc dur tota sola un tàndem i, si fa falta, una tanqueta de la Segona Guerra Mundial"

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS