Administrar


Estadisticas de visitas

LA VERGONYOSA CONCENTRACIO DEL PP

grosske | 23 Desembre, 2006 19:13

Avui a Palma hem viscut una situació insòlita: una concentració en contra de la corrupció i un altra, convocada pel PP, en contra dels que persegueixen la corrupció. Diu mallorcadiario.com que a totes dues han participat entre 300 i 400 persones

Jo només imagin manifestacions qualificant de "persecució política" la persecució dels corruptes a llocs com Marbella, a les repúbliques bananeres... i a les Balears.

De tota manera, li agraeix  molt al PP aquesta mostrada de cul per dues raons:

perquè demostra fins a quin cert punt estanb nirviosos i fins a quin cert punt veuen amenaçada la seva majoria absoluta perilla.

perquè demostra clarament el que he anat defensant tots aquests dies: el problema no són un, dos, tres o quatre batles corruptes; el problema és que tenim un president corrupte (Mapau, Bitel) al front d'un partit corrupte (no em faceu fer la llista, que no acabarem) que, com a tota màfia ben organitzada, quan es veuen amenaçats tanquen files i es defensen mutúament. Dit amb altres paraules: el PP no pot fer neteja interna a les Balears perquè, històricament,  el seu èxit està montat sobre el tramat de favors, doblers  i complicitats que es deriven de la corrupció

PS: El PSOE ha decidit abstenir-se de participar a la concentració d'avui matí. Crec que s'ha equivocat radicalment. Si volien preservar n'Antich o n'Aina Calvo, podien fer-ho sense incòrrer en aquesta aparatosa i universal absència

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS