Administrar


Estadisticas de visitas

LA MAFIA PEPERA I UN PROBLEMA LOGIC

grosske | 22 Desembre, 2006 21:04

El portaveu del Consell de Govern de la Cosa Nostra, Joan Flaquer, ha tengut la barra de recordar avui, en roda de premsa, que, en el cas Andratx, el PP ha aplicat sense dubtar el seu codi ètic.

Continu sense saber el que diu aquest famós codi ètic però estic segur que els mitjans de comunicació local  no tardaran en regalar-nos amb la seva publicació... o el certificat de la seva inexistència.

Jaume Matas explicava  al Parlament fa poques setmanes que Hidalgo i Massot havien hagut de dimitir perquè això és el que s'havia de fer sempre que hi hagués indicis racionals de comissió d'un delicte o falta greu.

A partir d'aquí, suplic a qualque periodista o mitjà de comunicació (el Parlament està tancat fins el febrer) que pregunti a Matas sobre el següent problema lògic:

Si el codi ètic del PP exigeix dimissions sempre que hi hagi indicis racionals de comissió d'un delicte.

Si els batles del PP de Sta Eulària i Sant Josep estan processats (és a dir, pendents de l'apertura de judici oral)

Si estar processat és una situació jurídicament més compromesa que estar imputat i  significa, per definició, que, després d'una instrucció judicial, el jutge ha considerat que hi havia indicis racionals de comissió d'un delicte per part de la persona processada...

perquè il Capo Jaume Matas no fa dimitir els batles de Santa Eulària i Sant Josep?

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS