Administrar


Estadisticas de visitas

PROCESSAT EL BATLE DEL PP DE SANTA EULARIA

grosske | 21 Desembre, 2006 11:55

S'acaba de saber. Arran d'una denúncia d'Esquerra Unida, el jutje ha ordenat el processament del batle de Santa Eulària, un tinent batle, un assessor i diversos funcionaris per delicte contra l'ordenació del territori.

Si no vaig errat, la fiança és de mig milió d'euros

Estic expectant per veure l'aplicació del codi ètic del PP a aquest cas (codi ètic, per cert, que encara no he aconseguit trobar més enllà d'un document del 93)

Vos enrecordau de les paraules den Matas quan va sortir de l'entrevista amb el Fiscal General?: ha quedado claro que Andratx es un caso aislado. Al dia següent li empuren un altre Director General i ara li empuren un altre batle..,, Un altre vegada el nom de Balears arrossegat pels telediaris nacionals!... Quina vergonya!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS