Administrar


Estadisticas de visitas

AVUI ES DISSABTE, SON LES 12 I ESTEM INDIGNATS

grosske | 20 Desembre, 2006 21:25

DIGUEM PROU A LA CORRUPCIÓ!!  CONCENTRACIÓ-CACEROLADA DISSABTE, 23 DE DESEMBRE DAVANT DEL CONSOLAT DE LA MAR, 12H.


Ja n’hi ha prou!! Un grup de persones vinculades a diferents col·lectius entenem que el poble de Mallorca ha d’expressar el seu rebuig pel càncer de la corrupció que s’estén per tota l’illa i pel trist espectacle d’uns governants que es neguen a assumir les seves responsabilitats. Ens sentim avergonyits i escandalitzats davant l’obscena exhibició de falsedats i manca d’escrúpols.

Ens prenen per beneïts.

Perquè sabem que el problema de la corrupció urbanística és també el de la manca d’habitatge i de recursos per a les vertaderes mancances socials.  Perquè no hi ha poble que es mereixi un càstig com aquest.

Vos convidem a una concentració-cacerolada pacífica i oberta a tothom. No és moment d’estar callat. Expresem el nostre rebuig. Fes-te una pancarta personal amb una cartolina i acudeix a la convocatòria amb objectes per fer renou. Que el teu silenci no et faci còmplice.

PASSA AQUEST MISSATGE A TOTS ELS TEUS CONTACTES.

Salut!

MATAS, RODRIGUEZ, HIDALGO: GOLFOS VORAMAR

grosske | 20 Desembre, 2006 09:43

La deliciosa transcripció de la conversa telefònica Rodríguez-Hidalgo el matí de la detenció d'aquest darrer és la conversa de dos xoriços que es senten acosats per la policia, no la conversa d'un secretari general honrat amb un batlle perseguit per cinc delictes de corrupció

A més. aquesta conversa posa negre sobre blanc les mentides de Matas i Rodríguez i permet extreure conclusions demoledores sobre el seu paper en aquest "affaire":

1.- Rodríguez ha mentit reiteradament quan ha dit que ell no adverí a Hidalgo de la imminent detenció 

Rodríguez: "la información es que sería hoy, pero no sé, hay que esperar acontecimientos". Es a dir, qui administra la informació, qui la tramet, qui la interpreta és en Rodríguez

2.- Matas i Rodríguez  han mentit reitreradament  quan han declarat públicament que no savien res prèviament a la detenció.

A la famosa conversa telefònica queda demostrat que no és - com tots ja sospitàvem - la primera vegada que parlen del tema. A la conversa Rodríguez diu "no te preocupes, ya tengo articulada la cosa". - Hidalgo: "Tú de todas formas préparame la instància" .- Rodríguez: "No te preocupes, está preparado todo". - Hidalgo:  "Y la instancia de baja del partido". Rodríguez: "No te preocupes...".

Es a dir, hores abans de la detenció ja havien pactat PREVIAMENT la "contundent i immediata" resposta de Matas a la mateixa. On podien haver-la pactada si no és a la famosa reunió del dissabte enterior al Consolat de Mar entre Rodríguez, Matas i Hidalgo?. Per si encara hi ha qualque dubta aquests xorimanguis parlen que, "... habíamos dicho antes de hablar la conversación última que a las 11 quedábamos hoy en el gabinete de presidencia, el presidente, tú, Perera y yo"

3.- Matas i Rodríguez contribueixen a la destrucció de proves documentals que s'efectúa el dia anterior a la detenció

Si l'esmentada reunió de dissabte al Consolat fou per posar en comú "la informació" que esmenta en Rodríguez, si allà es pactà la resposta política a la crisi i si, fins i tot, es queda per al dilluns qui vé per parlar del tema amb l'avocat oficial de tots els xoriços del PP (el Sr. Perera), és obvi que aquesta reunió fou determinant en la destrucció de proves documentals que efectúa Hidalgo diumenge matí a l'Ajuntament

Esper que la justícia cridi a declarar als integrants de la conspiració del Consolat i que en Rodríguez i en Matas responguin  de les seves mentides i de la seva complicitat amb n'Hidalgo de la única manera possible: amb la dimissió

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS