Administrar


Estadisticas de visitas

VAYASE SEÑOR MATAS!

grosske | 13 Desembre, 2006 07:26

Encara no havia baixat de l'avió després de la seva esperpèntica visita al Fiscal General de l'Estat, encara resonava en els nostres oïdes el "tranquil, Jaume, tranquil" que, segons ell, li havia tramés el ditxós Fiscal quan la notícia ha caigut com una bomba: un altre Director General del Govern Matas, el de Relacions Polítiques amb Europa, també està imputat en l'Operació Voramar.

Patètic.

Però si en Matas s'en ha d'anar ja no és per això; és perquè ahir, al Parlament, va defensar el seu Director General i va dir que no haviua de dimitir: segons en Rodríguez perquè no ha estat detingut (sic), segons n'Estaràs perquè està imputat no és el mateix que estar sota sospita (sic), segons en Matas perquè el seu codi ètic no ho fa necessari.

La raó autèntica és, a la fi, la fantasmada den Rodríguez: si et detenen i surts engrillonat a totes les televisions estatals has de dimitir; si no, a aguantar, com sempre, que aquí hi ha molt d'imputat i com caigui un han de caure tots. Aquest és el vertader codi ètic del PP.

Per cert, qued conjurat des d'aquest mateix moment per fer-me amb el famós codi ètic tan invocat per en Matas (el de paper). Existirà realment? i, si és així, què punyetes déu dir?

  

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS