Administrar


Estadisticas de visitas

MATAS I EL FISCAL: LA SEXTA HO ACABA DE DIR

grosske | 11 Desembre, 2006 20:08

Estic totalment d'acord amb la valoració que fa n'Eberhard. L'entrevista d'en Matas i el Fiscal General és un acte vergonyòs per als que creim de veres amb la democràcia i la independència de la justícia i l'aplicació de les lleis a tots els ciutadans per igual. El més fort de tot és que el fiscal li ha dit qualque cosa semblant a "tu tranquil, no s'està investigant cap altre Ajuntament o cas de corrupció político-urbanística a les Illes Balears,... això d'Andraitx és un cas aïllat". Que és precisament el que anava a cercar en Matas en demanar aquesta entrevista: objectiu aconseguit. Quina llàstima!!! Pens que el Fiscal General d'un estat democràtic el que ha de trasmetre a qualsevol ciutadà i per supost al Sr. Matas és que la fiscalia i la justícia en general cumpliran amb la seva funció i el seu treball i feran tot el possible per detindre i posar en mans de la justícia als presumptes corruptes i delinqüents en general, i a més això es farà amb la major celeritat possible dintre de la major eficiència possible.Res més. Tant de bó que encara ha ha gent capaç d'escandalitzar-se per aquests tipus d'actuació. Ànim i sort

 No tenc res que afegir al que m'expressa en Toni i al que ja vaig opinar a un post anterior. L'únic consòl és que la Sexta, al noticiari d'avui a la nit s'ha fet ressó de l'entrevista i la mateixa presentadora ha afegit: lo que no se sabe muy bien es qué hace la Fiscalía dando explicaciones de lo que investiga o deja de investigar, aunque se lo pida un político

De vergonya en vergona y tiro porque me toca

toni sanc
 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS