Administrar


Estadisticas de visitas

EXPOS LES MEVES PINTURES. SALVESE QUIEN PUEDA!

grosske | 10 Desembre, 2006 13:29

 

 Dimarts qui ve les arts plàstiques a Mallorca donaran un nou pas cap a l'abisme:¨Veïns sense Fronteres" ha organitzat una exposició amb les meves pintures que s'inaugurarà - ojo al dato! - dimarts dia 12 a les 19 h a l'Alliance Française (carer Sant Felio,9). Naturalment, el producte de les vendes serà per a finançar un projecte educatiu que desenvoluparà Vëïns sense Fronteres al Burundi, Aquí teniu el cartell exposicio.pdf

Es la quarta vegada que faig una exposició d'aquestes característiques i la segona que ho faig amb Veïns. Estimat lector d'aquest bloc, estas  convidat i, si estas disposat a contribuir a una bona causa, et suplic que venguis.

 Que com pint?. Malament. és clar, què vos pensaveu?. Només tenc un quadre en format digital. Aquí el teniu    

 

id

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS