Administrar


Estadisticas de visitas

RODRIGO DE SANTOS HA D'ANAR A FISCALIA

grosske | 08 Desembre, 2006 17:51

Ahir es va despatxar a gust en Rodrigo de Santos posant per carreró que no passa al candidat d'UM Miquel Nadal i a la seva proposta relativa a la façana marítima.

Ja ho vaig comentar a un plenari: d'ençà que està clar que no ha de repetir a les llistes, el Sr. Rodrigo de Santos va més "suelto" i les amolla de grosses. Al darrer ple, per exemple, va dir que la reconstrucció del pont del tren que feia na Cabrer era "una chapuza", que l'enderrocament del pont no es va fer correctament i que la Sra. Munar l'havia amenaçat a la sortida d'un acte públic: "ahí es ná"

Però a les declaracions que publica avui el Diari Balears, Rodrigo de Santos va més enllà i diu que té "indicis, testimonis i gravacions" de possibles delictes de suvorn i prevaricació comesos pel govern del Consell en el cas de Can Domenge.

He parlat amb el periodista signant de la informació i me la ratifica: si és així, és clar que el Sr. Rodrigo de Santos té l'obligació LEGAL (a més de la moral i política) de dur aquestes gravacions, indicis i testimonis a coneixement de Fiscalia o del jutjat. Amb aquestes coses no se juga ni se poden emprar com a un triomf amagat a la màniga.

En tornarem parlar

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS