Administrar


Estadisticas de visitas

EL FISCAL GENERAL, RAJOY Y MATAS SE TOMAN UNAS COPAS

grosske | 07 Desembre, 2006 09:48

Informa El Dia del Mundo que ahir Rajoy i el Fiscal General de l'Estat, Conde Pumpido, varen parlar de Balears i que el Fiscal tranquilitzà al líder del PP en el sentit que no es produirien més intervencions d'Ajuntamernts de Balears a l'estil de la d'Andratx.

Sembla que aquesta conversa ha estat l'aperitiu de la que mantindran en Matas i en Conde Pumpido a Madrid.

A mí tot això, ja ho vaig dir a un post anterior,  em sembla un punyetero escàndol. Què pinten Fiscals i polítics conversant sobre investigacions en marxa?: Res de bo, res de presentable. Mirau: només hi ha tres hipòtesis:

a) Primera hipòtesi, el que dirà en Matas en sortir de l'entrevista amb en Conde Pumpido: "Le he manifestado al Fiscal General mi total disposición y la de mi gobierno a colaborar con la Fiscalia y con los procedimientos judiciales en marcha"... Una obvietat i una estupidesa: tots tenim l'obligació moral i legal de col.laborar amb la Fiscalia i la Justícia. Pe tant això no pot ser altra cosa que una cortina de fum

b) Segona hipòtesi, obtenir informació del Fiscal com la que avui comenta El Mundo.... és a dir, la famosa "informació privilegiada" que el PP atribueix a Antich i per la qual han demanat la compareixença den Mesquida i en Rubalcaba!!. El Fiscal General no ha d'informar de les seves intencions a cap instància política perquè aquesta informació no pot anar sinó en perjudici de les investigacions

 c) Tercera hipòtesi, negociar, presionar. Es comenta per sí mateixa:  "según como vayan las cosas, iremos directamente contra Fiscalía"... "mi partido no está dispuesto a tolerar"... "todos tenemos nuestros dosiers"... "sería un escándalo que yo tuviera que declarar por el caso Andratx"..."a nadie le conviene que lleguemos a las elecciones con la sensación generalizada de que los Ayuntamientos son nidos de corrupción"...

Estam ben arreglats

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS