Administrar


Estadisticas de visitas

MATAS CONTRATA UN XORIMANGUI PER ASSESSORAR L'AJUNTAMENT D'ANDRATX

grosske | 05 Desembre, 2006 17:03

Passen de tot o són idiotes? That's the question. La Cadena Ser informa avui que el despatx contratat pel govern Balear per assessorar l'Ajuntament d'Andratx en matèria d'Urbanisme (en aquests moments de "zozobra y desolación") està sent investigat per l'Audiència Nacional per la comissió de cinc delictes: frau a l'Hisenda Pública, maquinació per alterar el preu de les coses i d'altres coses per l'estil.

Andratx no necessita assessories d'urbanisme amb la seu social a Madrid i de dubtosa reputació;  Andratx, fins les eleccions, no s'ha d'aficar en cap operació urbanística sofisticada (o sí, Sr. Matas?); Andratx la única cosa que necessita és un Tècnic d'Administració General que posi ordre dins l'àrea d'urbanisme i faci que els expedients urbanístics, per variar, es tramitin d'acord amb la llei.

Otrosí digo: sembla confirmat que el Sr. Matas s'entrevistarà finalment amb el Fiscal General del Estado. A mí aquesta entrevista em sembla un escàndol. Si és per posar-se a disposició de la Fisacalia és una entrevista inútil: el Sr. Matas té L'OBLIGACIO LEGAL d'estar a disposició de la Fiscalia i de col.laborar amb ella i si és, com sembla més probable, per trameter-li el discurs pepero del "acoso y derribo" denunciat per José Maria Rodríguez y María Salom, l'entrevista em sembla impresentable i una injerència en la bona marxa de la justícia 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS