Administrar


Estadisticas de visitas

TRASCENDENCIA POLITICA DE L'OPERACIO VORAMAR

grosske | 03 Desembre, 2006 18:54

En menys d'una setmana, l'Operació Voramar ha passat de ser un accident polític municipal davant el qual el President Matas es declarava tranquil i sorprés (presumia, fins i tot, d'adoptar mesures polítiques "contundents i immediates") a ser un escàndol polític de primer ordre on el baló - si s'em permet el símil futbolístic - passeja cada cop més per l'àrea del propi Matas.

Vegem algúns fets:

1.- La sorpresa del Sr. Matas era mentida. Avui sabem que el dissabte dis 25, 36 hores abans de la intervenció de la Guàrdia Civil, Matas Rodríguez i Hidalgo mantengueren una reunió sobre el tema perquè preveien aquesta intervenció.

2.- 12 hores després d'aquesta reunió - en Diumenge -  Hidalgo va a l'Ajuntament i destrueix un munt de papers

3.- "Fonts solvents" citades pel Diario de Mallorca relacionen els dos punts anteriors. Ergo és possible que Rodríguez i Matas acabin declarant davant el jutge per aquesta qüestió... i a ningú no se li amaga la trascendència política que tendria aquest fet en el context actual

4.- La línia editorial de El Mundo que comentava al meu post anterior és ara doctrina oficial del PP: ahir en Rodríguez parlava de persecució ideològica i política i de regidors de Palma amb telèfons punxats. Maria Salom ha anunciat la sol.licitud de compareixença, ni més ni manco, que de Mesquida i del Ministree de l'Interior.

5.- Aquesta estratègia globalitzadora només és explicable si el PP es sent globalment amenaçat. Intenten aficar pressió per evitar que la investigació s'estengui a d'altres municipis. De què ho aconsegueixin o no sembla dependre, en bona mesura, el resultat de les properes eleccions.

 

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS