Administrar


Estadisticas de visitas

CALVIA STA MARGALIDA S SALINES, ST JOSEP CIUTADELLA

grosske | 02 Desembre, 2006 20:14

Aquesta és la llista dels municipis que seran objecte d'investigació tal i com la publica avui El Dia del Mundo

Es constata que la investigació està més punxada que les olives d'un Martini

Això ja es va fer evident quan n'Hidalgo, el dia de la detenció, va avisar els funcionaris que estiguessin atents perquè qualque cosa passaria.

Per cert, que al Molt Honorable President  Matas ja l'han agafat en la primera mentida sobre el tema. El dia de la detenció es va mostrar sorprés pels fets però ara hem sabut que va mantenir una reunió amb n'Hidalgo i en Rodríguez poc abans de la detenció i, arrel d'això, ell mateix ha hagut de reconèixer que li havien arribat informacions prèvies sobre el que havia de passar. Es el que passa amb el síndrome Dodotis: molts de nirvis i no t'arribes a enrecordar de totes les mentides que has arribat a dir

Per últim, una prova irrefutable de la por que existeix entre la dreta política i mediàtica davant la nostra particular Operació Malaya. El Mundo editorialitza avui que tot apunta a què ens trobam davant una operació de "acoso y derribo" del PP i que això seria una corrupció pitjor que la urbanística. O sigui: Antich!, corrupto!, dimite de una vez!

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS