Administrar


Estadisticas de visitas

SERE CANDIDAT A LA BATLIA DE PALMA?

grosske | 30 Setembre, 2006 17:39

Avui matí m'he barenat amb aquesta notícia d'Ultima Hora encapçalada pel titular "Voces del PSM cuetionan a Grosske como 'número uno' del Bloc para Palma"

Hores després era al IV Congrés del PSM com a convidat en nom d'A-EU-EV. Destacar que no m'han xiulat (de fet m'han aplaudit com a la resta de convidats) i que m'he sentit molt a gust entre gent que, minuts abans, havia apostat per extendre l'experiència del bloc a Palma i havia aprolvat una ponència política d'anàlisi sobre la nostra ciutat que compartesc en un 99%.

També m'ha agradat veure en Tomeu Carrió - antic company de files quan jo era militant del PSM - accedint a la Secretaria General de la Federació de Palma

Però allà on volia anar: seré o no seré candidat a la batlia?. Idò no se sap igual que no se sap cap altra cosa concreta relativa a les llistes del Bloc.

El que sí es tenen clars són algúns criteris que pas a exposar-vos:

1.- Volem tenir els millors candidats possibles i per això éstam oberts a que persones independents ocupin llocs destacats a les llistes

2.- Les llistes hauran de respectar  un  equilibri pel que fa a la representació dels partits. Amb flexibilitat i sense mecanicismes però sense que ningú passi per damunt l'altre (és el criteri d'"allò raonable" que us explicava als posts sobre l'eventual integració d'Esquerra Republicana)  

Així és la cosa  i no hi ha cap acord que vafi més enllà d'això.  Abar més enllà d'això no són més que especulacions.

En sortir del Congrés, Tomeu Martí, que hi havia anat en representació de l'OCB, m'ha passat una fulla d'afiliaciíó a l'Obra- Serà un senyal?

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS