Administrar


Estadisticas de visitas

AMB AIXO SEGUR QUE CIRER NO FARA UNA POSTAL

grosske | 27 Setembre, 2006 16:40

 

 

 

 

Avui surt bastant bé a la premsa i, per suposat, també trobareu informació a Palmalternativa, una pàgina de lectura imprescindible, però no em puc estar de fer aquí un petit comentari.

Ahir vaig fer una roda de premsa al carrer Brotad (entre La Soledad i el Polígon de Llevant): trenta famílies, amb molts de menors, visquent a un edifici abandonat, sense aigua ni llum, sense condicions de seguretat ni de salubritat, literalment entre el fems.

Fa molts d'anys que això dura i es tracta d'una situació obertament il.legal des del punt de vista de la salut pública, des del punt de vista urbanística i, el més important, des del punt de vista de la llei de protecció dels menors. L'Ajuntament ho sap, el departament de menors del Consell també... però s'en fan quatre trons.

Un dia, quan hi hagi una actuació urbanística a fer, vendran les màquines i ho arrassaran tot: llavors sí que hi haurà decisió i empenta.

A l'Arenal, a principis de legislatura, varem denunciar un cas semblant. Tant vàrem donar la tabarra que al final ho varen arreglar. Veurem què passa amb això...

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS