Administrar


Estadisticas de visitas

EMPRESES FORA DE LA LLEI

grosske | 25 Setembre, 2006 10:47

Has vist això? http://www.diaridebalears.com/segona.shtml?-1+3+168865 Jo 24/09/2006 16:09

Idò sí, ho he vist i realment m'ha sorprés perquè d'això no s'en parla prou: a moltíssimes empreses no es respecta la llei. No es respecta pel que fa a compliment de convenis, no es respecta pel que fa a prevenció de riscs laborals i no es respecta pel que fa a tenir treballadors "en blanc", és a dir, amb contracte i no es respecta, òbviament, a nivell fiscal

Recentment he parlat d'això a diversos articles sobre  immigració  i sobre accidents de treball  .

Fins que no hi hagi una Inspecció de Treball així com toca i s'afiqui mà de veritat a aquest problema que ningú no plori perquè hi ha immigració irregular, perquè pugin els accidents de treball o perquè la gent no cregui amb els sindicats pèr defensar els seus interessos

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS