Administrar


Estadisticas de visitas

AZNAR I LA GUERRA DE CIVILITZACIONS

grosske | 23 Setembre, 2006 17:25

Catina m'ha passat en un comentari a un altre post el despatx d'Efe sobre la conferència pronunciada als Estats Units pel President honorari del PP, José Maria Aznar. Gràcies Catina. Podeu llegir-lo a un fitxer titulat EFE aznar.rtf

Tenia altres coses que comentar al bloc però m'és impossible deixar passar una com aquesta. Sobre tot tenint en compta el suport rebut per Aznar d'en  Zaplana i del "centrista" Piqué.

 Aznar es desmarca de l'actitud de concòrdia del Papa després de la seva famosa cita sobre l'Islam i ridiculitza l'Aliança de Civilitzacions. Per a Aznar l'objectiu no és només  derrotar el fonamentalisme islàmic ni el terrorisme d'Al Qaeda: l'objectiu es aconseguir la supremacía universal dels valors i la civilització occidental. Ni més ni manco

No entraré a fer acudits sobre la seva visió de la Història d'Espanya, calcada dels llibres de text del franquisme, ni sobre les seves referències als Reis Catòlics ni sobre la seva visió reduccionista i reaccionària dels valors familiars

I no faig acudits perquè la cosa és molt seriosa: tenir la persona amb més autoritat política dins el PP  alineat de manera indiferènciada amb l'extrema dreta nordamericana és una pesada hipoteca que, sens dubta, pagarem molt cara

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS