Administrar


Estadisticas de visitas

XISCO QUETGLAS ES MORT

grosske | 22 Setembre, 2006 22:37

Xisco Quetglas era un polític brillant i molt preparat. També era un magnífic gestor : quan va entrar al Govern Balear era com si  a aquell govern de novells s'ens hagués enganxat  una locomotora

Xisco venia del CDS i va acabar al PSOE però crec que, bàsicament, no va canviar gaire de manera de pensar:  era un home moderat, assenyat i progressista.

Va viure la política amb passió i amb ganes però tenia prou distanciament intel.lectual i prou sentit de l'humor com per no dur la seva ambició fins a límits inconvenients; era, si em permeteu l'expressió una mica rància, un senyor de la política

Però si avui he plorat la seva mort no ha estat per cap d'aquestes coses: ha estat perquè Xisco Quetglas era una persona afable i encantadora; no record haver tengut mai amb ell un enfrontament ni, tan sols, un moment tens o desagradable: tots els records que tenc d'ell són bons records.

D'aquí unes hores sortirà el sol i la gent progressista d'aquest país serem una mica més trists i també una mica més pobres.

Adéu, amic

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS