Administrar


Estadisticas de visitas

ADEU I BONA SORT, ERC

grosske | 17 Setembre, 2006 12:00

ERC no es sumarà al Bloc. L'executiva d'ahir així ho recomanarà a les assemblees locals i tenc entés que la posició dels que estan en contra del Bloc a les assemblees locals és encara més majoritària que a la pròpia executiva. Així que la cosa ja es pot donar per feta.

Si s'haguessin acceptat les seves demandes: lloc de sortida al Parlament i al Consell, la seva decisió hagués estat un altra, però el PSM i A.EU-EV hem decidit, crec que amb molt bon criteri, que aquestes pretensions eren excessives per a una força política que, tota sola, no té  opció d'entrar a cap d'aquestes institucions. Continu pensant que haver-lis oferit un lloc de sortida al Consell és una proposta més que generosa

De tota manera, també tenc el convenciment que la cosa no es perd només per això. En l'ànim de més d'un militant d'ERC estic segur que pesa la idea d'aprofitar el mal moment del PSM per donar-li una petita empenta cap a l'abisme (ja sigui per la via d'uns dolents resultats electorals o ja sigui per la via de l'excessiva contaminació per part d'EU-EV)  i ser ells els que ocupin en exclussiva l'espai del nacionalisme d'esquerres a les nostres Illes

Des d'aquest punt de vista, treure aprop d'un 3% a les autonòmiques i quedar fora de les institucions no és tan mal resultat si ajuda aque el PSM es copntinui perdent, el 2007, representació insitucional.

No puc ser massar dur amb els amics i amigues d'ERC perquè, ara fa 12 anys, jo també era dels que pensaven que el deteriorament del PSOE - víctima de les seves múltiples contradicciones (que, per cert, les tenia, i moltes) - era una bona plataforma per a l'avanç d'EU.

Ara he madurat i estic en la còmoda  i tranquilitzadora posició de desitjar-li èxit a tothom dins l'àmbit de l'esquerra. Així mateix, també estic convençut que - en termes generals i en el 2007 en particular - o bé l'esquerra, en el seu conjunt, avançarà i guanyarà o bé l'esquerra, en el seu conjunt, recularà  i sortirà derrotada

ERC s'en va a una posició no gaire constructiva per al triomf global de l'esquerra i on, a més (segons comprovarà amargament en el seu moment) hi ha un pou amb molt poca aigua

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS