Administrar


Estadisticas de visitas

LA BANDERA ¿DE MUNAR?

grosske | 12 Setembre, 2006 18:30

Si qualque cosa em molesta es veure l'esquerra agafada a contrapeu o plantejant les coses amb la boca petita.

Conec un munt de progres que torcen el gest quan veuen la bandera mallorquina als balcons. Algúns, més nacionalistes, per por que aquests bandera signifiqui negació de la nostra catalanitat: algúns, més d'esquerres, perquè pensen que tot això de les banderes pot servir per amagar els problemes socials i que el que cal, en tot cas, és aixecar la bandera de la igualtat: d'altres, més ecologistes, perquè creuen que hi ha molta retòrica buida darrera el tema de la bandera i que la bandera realment interessant és la de Salvem Mallorca

No cal dir que compartesc al 100% totes aquestes prevencions però em molesta que s'expressin remugant entre dents i trepitjant ous

Si estam en contra de la bandera ditxosa en cremam 50 demà mateix a la Plaça de Cort i, si estam a favor, la fem nostra i no deixam que d'altres la patrimonialitzin mentres nosaltres posam cara de beneits/es.

Jo som partidari de la segona opció. Cap problema que hi hagi símbols d'identitat col.lectiva que ens representin a tots i, si és així, nosaltres al capdavant. El que cal fer és despavilar-se i saber reivindicar amb força d'altres identitats col.lectives, com la catalana i d'altres valors que ens són propis: l'esquerra amb la cara alta i trepitjant fort, sempre

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS