Administrar


Estadisticas de visitas

LA MEVA CASA IL.LEGAL

grosske | 10 Setembre, 2006 17:07

Joan Font Rosselló és un diputat del PP abanderat d'això que en diuen "la derecha sin complejos". Col.laborador habitual de El Mundo avui és notícia, casualment, perquè va publicar un article tan ofensiu cap el feminisme que fins i tot l'Insitut de la Dona (gestionat pel PP) se li ha posat en contra. Ho trobau al Balears d'avui

Dimarts passat, el Sr. Font va afirmar a un debat del Parlament de les Illes Balears:

"...Com tampoc ningú piula de la casa il.legal en sòl rústic que s'ha comprat aquell antic fustigador de construir en sòl rústic com és el Sr. Grosske, que es compra a Sencelles un xalet sabent que és il.legal, amb piscina il.legal inclosa..."

Es gros que hagi d'aguantar aquest tipus d'acusacions tenint en compta que, per evitar-les, dia 29 d'abril del 2005, poc abans de formalitzar el contracte de compra, vaig adreçar una instància a l'Ajuntament on es deia literalment:

..."SOL.LICITA que... se li comuniqui per part d'aquest Ajuntament si, a l'esmentada finca, es dona cap tipus de circumstància que justifiqui l'inici d'un expedient d'infracció urbanística i que, en tal cas, es procedeixi a fer-ho així d'acord amb la legislació vigent"

Dit amb altres paraules, per prevenir acusacions com la del Sr. Font, vaig denunciar la finca que havia de comprar. L'Ajuntament no va trobar res il.legal però sí record que, com és lògic, em va fer pagar una taxa per la visita de l'arquitecte municipal i l'expedició del corresponent certificat

El Sr. Font ho sap perquè el meu dossier a la seu del PP estic està elaborat amb cura i sense improvisar. Malgrat això, no ha tengut problema per dir-ho en seu parlamentària perquè també sap que el "calumnia que algo queda" funciona a la perfecció.

I ara que faig?. De moment, ho he posatr en mans dels avocats

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS