Administrar


Estadisticas de visitas

LES CORRUPTELES DE N'HUGUET I LA MEMORIA FLACA

grosske | 09 Setembre, 2006 18:40

He sabut per la premsa del debat Huguet/Dieguez sobre les seves despeses respectives a la Presidència del Parlament. Dieguez, tan brillant i documentat sempre, ha fet gala d'una lamentable pèrdua de memòria: que n'Huguet s'atreveixi a parlar d'un tema com aquest és d'un cinisme desaforat

El 1997, quan jo era diputat al Parlament i n'Huguet president de la institució, vaig descobrir els següents pastissos del Molt Honorable Huguet:

Que es suplementava el sou de President cobrant dietes com si encara visqués a Menorca (quan, en realitat, s'havia traslladat a Palma amb la seva família). La conclussió no va ser la seva dimissió sinó que es canvià el sistema retributiu i el suplement de marres s'incorporà al seu sou per la cara

Que, com. aleshores, tambè era president del PP a les Balears, feia els seus viatges de partit a Madrid, Eivissa i Menorca carregant les despeses al Parlament, com si fossin viatges oficials. Una investigació exhaustiva de la qüestió em permeté averiguar que, l'any 1996, havia fet 57 teòrics viatges oficials pagats amb els doblers de tots i que en Tòfol Soler, President del Parlament l'any anterior, n'havia fet set!!. A més vaig trobar a la premsa la ressenya de les reunions de partit a les quals n'Huguet assistí durant els seus viatges teòricament oficials. Per cert, trescant pel disc dur, he trobat un paper de l'època, viatges oficials huguet.doc, que vos adjunt com a curiositat

Fins i tot vaig trobar una factura d'un cotxe de lloguer carregat al Parlament (dues centes i pico mil de pessetes) que coincidia amb les vacances de Pasqua que el Sr. Huguet va passar a Menorca l'any 96. La cosa era tan descarada que, arrel de la nostra denúncia, les va haver de tornar.

Quan acabi d'escriure el post cridaré a Dieguez per posar-lo al dia de tots aquests temes

Allò més impresionant i més depriment és que n'Huguet no dimitís, que el tema s'hagi oblidat (s'hagués oblidat si el color polític del Sr. Huguet fós un altre, em deman) i que, 9 any després, n'Huguet encara tregui pit i polemitzi amb un altre parlamentari sobre aquesta qüestió

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS