Administrar


Estadisticas de visitas

COMPLICADA INTEGRACIO D'ERC AL BLOC

grosske | 08 Setembre, 2006 14:25

Avui matí ens hem reunit PSM,A.EU-EV i ERC per tractar, d'acord amb els desigs d'ERC, de la possible ubicació dels seus candidats a les futures llistes electorals del Bloc.

ERC ha demanat el tercer lloc tant de la llista al Parlament com la del Consell. PSM i A.EU-EV hem coincidit en garantir-li, exclussivament,  un lloc de sortida al Consell. Per tant, a falta de les reunions pertinents dels òrgans de direcció de cada força política, sembla que la integració d'ERC al Bloc està molt complicada.

Per a les posicions d'uns i altres hi ha tot tipus d'arguments i tots són respectables. Personalment, crec que la posició del PSM i d'A.EU-EV és molt raonable.

En el 95% dels casos, aquestes coalicions intergren un soci extraparlamentari en el lloc següent al darrer obtingut per la força o les forces polítiques que obtingueren representació a les darreres eleccions. Prescindir d'aquesta regla i oferir a ERC un lloc institucional que, tota sola, no està en condicions d'obtenir em sembla una posició, repetesc, raonable i intergradora. Serà una llàstima si ells, finalment, no ho veuen així

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS