Administrar


Estadisticas de visitas

IMMIGRACIO: UNA FOTO PER REFLEXIONAR

grosske | 07 Setembre, 2006 09:12

Cada cop hi ha més immigració i cada cop hi ha més`preocupació per aquesta qüestió. Sempre m'ha molestat la gran quantitat de demagògia que s'arriba a fer amb aquest tema. Supós que és perquè toca interessos i valors molt profunds però sembla que s'ens vol condemnar a un debat de blanc i negre on els grisos estiguin totalment absents.

Aviat intentaré fer una aproximació a les diverses - i contradictòries - vessants de la qüestió, però avui em limitaré a retre homenatge a una foto que m'han fet arribar aquesta estiu i que visualitza molt bé una de les perspectives, de les mil possibles, des de la qual abordar aquest tema

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS