Administrar


Estadisticas de visitas

CALCUTA ES AQUI

grosske | 05 Setembre, 2006 12:58

Ahir EU-EV va denunciar per enèssima vegada la penosa situació dels habitatrges socials del Camp Redó també coneguts com a "Corea". Un suburbi de Calcuta no tendria res que envejar a aquest bocí de Palma que Cirer i el seu equip té condemnat a ser un indret invivible per a veïnats i passejants.

No vos pos fotos perquè les trobareu a Palmalternativa, un bloc fantàstic d'obligada visita per a tots aquells que vulguin acostar-se a la realitat en imatges de la nostra ciutat. Si una imatge val que mil paraules aquestes són més que eloqüents.

N'hi ha que diu que són els veïnats que embruten. Vaja un descobriment!: com a la resta de Palma i a tota la resta del món. Elk problema és que si la brutor no es fa net, si no hi ha vigilència d'inspectors mediambientals i de la policia local, si els educadsors familiars i de carrer són escasos, si es permet que la brutor s'acumuli, si es tolera que la convivència es degradi, el resultat és aquest que podreu observar a les imatges

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS