Administrar


Estadisticas de visitas

EL PP (I UM) INSTRUMENTALITZEN EL PARLAMENT

grosske | 27 Juny, 2006 17:49

L'oposició ha montat avui un bon "pollo" al Parlament (sortint del saló de sessions a l'hora de votar) que ha estat a punt d'impedir les votacions per manca de quorum. Afortunadament, el Diputat nacionalista "pata negra" Miquel Nadal (no com els del PSM que són uns venuts a EU-EV) ha corregut (literalment) a auxiliar el PP i, amb la seva presència, ha assegurat el quorum i ha permés que el PP dugués endavant la seva vergonyosa instrumentalització del Parlament al servei del govern autònom.

El problema no és - com ha pogut semblar en qualque moment - que el Parlament treballi durant l'estiu. El problema és que el Parlament treballi durant l'estiu EXCLUSIVAMENT PER A TRAMITAR LES LLEIS PROPOSADES PEL GOVERN I SENSE POSSIBILITAR CAP TIPUS D'INICIATIVA DE CONTROL DE L'EXECUTIU PER PART DE L'OPOSICIO (PREGUNTES, PROPOSICIONS, INTERPEL.LACIONS, ETC.).

Tenir un Parlament funcionant durant tres mesos com una oficina del govern i sense poder exercir aquesta funció sagrada del control de l'executiu és un insult al Parlament i, de pas, a tots nosaltres.

Qui hauria de defensar el Parlament (el seu President-pepero-moderat-centrista-dialogant) passa de tot i l'Oficial Major (la veu jurídica dels funcionaris del Parlament), també pepero de pro i amb la conjuge treballant al grup parlamentari popular, tampoc no ha posat majors emperons

Haurem de posar "recuperar la dignitat professional" a un dels epígrafs del programa electoral

 

GRENAREM PERO SEGUIREM POSANT ADHESIUS

grosske | 27 Juny, 2006 11:41

 

150 euros de multa ens ha entaferrat na Cirer per col.locar adhesius de denúncia sobre situacions com la que apareix a la fotografia: una voravia del Vivero convertida en una selva per mor del mobiliari urbà col.locat pel propi Ajuntament. Qui s'atreveix a passar en cadira de rodes o amb un carret de nin petit?

Al grup municipal hem decidit de no recòrrer la multa i d'acollir-nos a la possibilitat que ofereix l'ordenança de condonar-la amb "treballs substituis de neteja de la via pública".

El que no farem és deixar de posar adhesius i de denunciar aquestes siutacions, també, al fotoblog que estam a punt de posar en marxa

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS