Administrar


Estadisticas de visitas

PPAJAROS DE CUENTA I GRAVADORES

grosske | 22 Juny, 2006 12:33

La sòrdida història del batle de Santa Margalida i dels suvorns a regidors del Consistori en relació a l'urbanisme municipal no és la notícia.

La notícia, fantàstica, és que qualcú ho ha gravat i ha enviat les cintes al Diario de Mallorca

La notícia, PPenosa, és que el PP, a través del seu portaveu, va sortir ahir a "apoyar total y abosolutamente" a Antoni del Olmo.

Afegeix aquestes declaracions de Jaume Matas recollides a  El Pais de 23 de juny:

Altre notícia, PPenosa, és que el PPajaro del Olmo digui que no pot negar que la gravació sigui autèntica però que, si fos així, seria il.legal i que, qui va a parlar amb un batle amb una gravadora "és que no duu bones idees"

Jo també pens que la idea no és bona: és boníssima. Beneït sigui el gravador com beneït sigui aquell regidor socialista  de Calvià al qual volgueren comprar el vot per 100 milions de pessetes (d'aleshores!) i el que va fer és comprar una gravadora i aconseguir la condemna penal d'una sèrie de PPajaros

Jaume Matas, presidente balear y líder del PP en esa comunidad, declaró: "Cuando existan pruebas y se demuestre que cualquier cargo del partido tenga alguna implicación, tomaremos las decisiones, sin duda. Las acusaciones se han de demostrar". Quina prova necessita aquest bergant! El batlle no s'atreveix a negar l'autenticitat de la cinta i, òbviament, és del PP. Què més vol

CARTA ALS FUNCIONARIS DE DISCIPLINA URBANISTICA DE L'AJUNTAMENT

grosske | 22 Juny, 2006 06:38

Benvolguts amics:

Al debat de l'Estat de la Ciutat, li he retret a la batllessa que paralitzàs la denúncia d'EU-EV sobre l'enderrocament del pont des tren de novembre del 2005 i que es negàs - fins i tot - a remetre la documentació sobre l'enderrocament al Consell (tal i com aquest li ha requerit en diverses ocasions); també li he retret que no donassin curs a la sol.licitud de la Fiscalia de remissió de la documentació relativa a Son Olivaret, petició cursada arrel, també, d'una denúncia nostra. En una paraula, li he retret l'incompliment d'obligacions administratives elementals.

Sabeu que em va contestar mirant-me als ulls?: "Vè, Sr. Grosske, no em creurà però jo li puc ben assegurar que no hi ha hagut cap tipus d'instrucció política sobre aquests expedients" Dit amb altres paraules, quan s'ha vist estreta, aquest compendi de virtuts cristianes que és la batllessa no ha dubtat en mentir i en tirar sobre vosaltres el poal de fems... perquè, si no hi ha hagut instruccions polítiques per paralitzar els expedients, qui els ha pogut paralitzar sinó vosaltres?. Com vos he dit, jo sé que això que diu na Cirer és mentida i vosaltres ho sabeu encara millor que jo.

Els funcionaris hem d'obeir ( i dic hem perquè jo també ho som) les instruccions rebudes sense discutir-les, però tenim dues armes aparentment innocents i, no obstant això, extraordinàriament poderoses: la sol.licitud d'instruccions per escrit i el trasllat per escrit del nostre parer sobre la tramitació d'un expedient al Secretari o al superior jeràrquic.

Sé que molta gent té por però l'Estatut del funcionari (que molta gent no entén però que és imprescindible) està, precisament, i entre d'altres coses, per això, per no tenir por. Si tot ens hi posam, el que passa a Gerència pot i ha de canviar, guanyi qui guanyi les eleccions de l'any qui vé

Perdonau si considerau impertinent aquesta carta oberta. Jo l'he considerat absolutament necessària

Salutacions cordials

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS