Administrar


Estadisticas de visitas

MANTENIMENT A PALMA: LA VIDA SIGUE IGUAL

grosske | 17 Juny, 2006 18:57

Vos enrecordau del post que vaig publicar fa 16 dies sobre una campanya per denunciar el mal estat del manteniment de la ciutat?. Per iniciar-la vàrem fer una roda de premsa a Fausto Morell i carrers dels voltants. Com podeu veure a les fotos, hi havia tot tipus de deficiències algunes d'elles perilloses.

Els adhesius varen desaparèixer tots de seguida, fins i tot el govern municipal ens va amenaçar amb multes per col.locar adhesius a la via publica... però sabeu quantes deficiències s'han arreglat des del dia d'autos?. CAP NI UNA!. Només ha desaparegut un cotxe abandonat.

Si tenen el fetge de no arreglar allò que surt a la premsa i a Internet, fins i tot coses perilloses, vos podeu imaginar el que fan amb les denúncies que fa la gent del carrer per telèfon o per escrit...

A PALMA MATAM 8000 ANIMALS DOMESTICS CADA ANY

grosske | 17 Juny, 2006 08:47

Es una xifra tan desagradable que ningú no la publica, ni la calcula ni la reivindica. Però això és més o manco el nombre de sacrificis que hi ha cada any a la nostra ciutat entre Son Reus, Protectora, etc.

Avui els mitjans publiquen una informació del govern municipal: en cinc mesos, hem abandonat 1207 animals domèstics. D'aquests 1200, 228 amb xip i 979 sense xip.

Aquestes xifres serien impossibles si l'ordenança sobre animals de companyia es complís mínimament

- Què dius ara?, una ordenança municipal que no es compleix?. No m'en puc aveniiiiiiiiiiir!!. Plonk!

Un altre que ha caigut de sa figuera... què deia?. Ah, sí!. La majoria de la gent continúa sense posar-li xip als animals (al cap i a la fi, com que no es comprova, allò més normal és que surti gratis) i d'aquests abandonaments on sabem el nom del propietari, ja veureu com sortiran poques multes i que de les poques que es posin encara es cobraran menys.

Aqui teniu un informe que vàrem fer l'any 2004 sobre el tema. Val la pena donar-li una ullada.

  

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS