Administrar


Estadisticas de visitas

IDEES PER AL DEBAT SOBRE L'ESTAT DE LA CIUTAT

grosske | 15 Juny, 2006 19:20

y no te entretengas mucho ...................... que para martes tienes el estado de Palma en el pleno.........., ¿has hecho los deberes? ..... perque feina hi ha ......, palma esta feta una "gran mer....". Sin extres ... sin nervios ..... SIN CHILLAR y con la mas impresionante tranquilidad, dile todas las verdades y desmanes .... y cuidado con la sexta planta, que te estará mirando .... ja ja ja ja suerte .15/06/2006 15:06Illenc

Efectivament, dimarts és el debat de l'Estat de la Ciutat. El darrer abans de les eleccions i 11 mesos abans d'anar a les urnes.

Pensam enfocar-ho com un debat de balanç del que ha significat el govern Cirer i de cointraposició del seu model polític amb el que volem representar Alternativa.Esquerra Unida-Els Verds. Estam en fase inicial de preparació del discurs. Si teniu qualque idea serà benvinguda, de veres. Illenc ja ha començat. Qui s'anima?

M'HE EQUIVOCAT

grosske | 15 Juny, 2006 08:02

Malgrat les seves importants mancances, el nou Estatut significa un avanç qualitatiu en l'autogovern de les Balears. Però a l'hora de fer anàlisis i pronòstics he de reconèixer que m'he equivocat

Som dels que estaven convençuts que el PP Balear no donaria suport a la reforma d'Estatut.

Som dels que estaven convençuts que el PP estatal no toleraria que, en plena campanya pel referèndum de Catalunya, el PP Balear donàs suport a temes que Piqué i companyia critiquen cada dia amb un cost polític i personal enorme.

Som dels que estaven convençuts que el PP estatal no seria capaç de prescindir d'allò que predicava tan sovint: "somos el único partido nacional serio, el único que dice lo mismo en Ferrol, en Madrid, en Barcelona, en Valencia y en Sevilla"

Som dels que estaven convençuts que el PP Balear no podria aprovar un Estatut per a Balears "intervencionista" (amb un capítol de drets i deures dels ciutadans) i que "rompe el modelo de Estado de la transición y el principio de solidaridad" amb una Agència Tributària pròpia i consorciada, un model de finançament molt semblant al de Catalunya i el reconeixement d'un deute històric cap a les Balears).

Em pensava també que que els mitjans de comunicació i els "opinòlegs" que han fet de coro de les tesis populars durant tants mesos es posarien com una moto... si més no, per honestedat intel.lectual

Conclusió: som un ingenu i encara he d'estudiar molt per entendre com funciona això que algúns fan i que denominen política.

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS