Administrar


Estadisticas de visitas

BESTIESES 10. OUS CONTRA ESPANYA I SI POT SER PRODITS

grosske | 14 Juny, 2006 15:56

ous contra Espanya!La gent som qui hem de fer la política, la gent, el poble. El poble ha dit que no vol aquesta genteta a ca nostra i els farem fora sempre que s'hi acostin. Demanau als felanitxers si en Matas hi ha tornat mai després que li deixassin ben clar que no el volien.14/06/2006 12:21i si pot ser podrits.

ous contra Espanya!Després d'aquestes línies de demagògia demòcrata només vull aclarir dues coses. No deixaré dir a l'enemic el que vulgui dir si ell no me deixa expressar-me. Tirar ous, rebentar actes, boicotejar campanyes són límits als que hem hagut de recórrer davant de la negació dels nostres drets (il·legalització d'associacions, marginació, coacció persecució i tortura que hem patit de molt a prop, massa). Si hem de tirar ous és perquè no mos han deixat altra opció. El vot? Au, com si les institucions defensessin els drets de les persones...14/06/2006 13:04i si pot ser podrits.

Aquests dos comentaris han aparegut al post "Ous contra Rajoy". Són un bon exemple relatiu a que el que anomanam genèricament "pensament fatxa" no és un patrimoni de la dreta. Aquí hi és gairebé tot perfectament condensat: apropiació particular del que vol "el poble", determinació particular de qui és bo i qui és dolent i menyspreu del vot si altera o posa en qüestió les veritats indiscutibles de les quals un n'és el portador

 
Powered by Life Type - Design by BalearWeb - Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS